miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pompierii mehedinţeni, intervenţii de weekend

În data de 16.08.2014, ora 09.17, Staţia de Pompieri Vânju Mare a intervenit cu un echipaj şi o autospecială cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje în satul Jiana Veche, comuna  Jiana. Incendiul a distrus aproximativ 2 tone plante furajere (fân). În data de 17.08.2014, la ora 12.09, Detaşamentul Pompieri Orşova a intervenit cu un echipaj si o autospecială cu apă şi spumă  pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism în localitatea Mehadia, judeţul Caraş Severin.

La intervenţie a participat şi SVSU Herculane, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi 3 pompieri voluntari. Incendiul a fost lichidat de către pompieri în limitele găsite. În urma incendiului a fost distrus compartimentul motor al autoturismului.
Tot în data de 17.08.2014, la ora 22.26, Staţia de Pompieri Vânju Mare a intervenit cu un echipaj şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă, în localitatea Vânju Mare, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetaţie uscată.

A ars aproximativ 1 ha vegetaţie uscată. În perioada 15.08.2014 – 17.08.2014, Detaşamentul de Pompieri Orşova a acţionat pentru asigurarea măsurilor de protecţie împotriva incendiilor, în municipiul Orşova la sărbătorirea „Zilelor Municipiului”. Serviciul SMURD din cadrul I.S.U. ”Drobeta” al judeţului Mehedinţi a intervenit în acest sfârşit de săptămână la 21 urgenţe medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica