marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Încă un medic diagnosticat cu COVID-19

Un medic din Olt a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus şi internat, marţi, într-un spital din judeţ. Sursa de infectare ar fi focarul de coronavirus de la Spitalul Orăşenesc Corabia.

Medicul testat pozitiv este o femeie de aproximativ 60 ani care lucrează în cadrul substaţiei Corabia a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, însă făcea şi gărzi la Spitalul Orăşenesc Corabia, de unde este foarte probabil să fi luat virusul.

Medicul a fost internat în cursul zilei de marţi la Spitalul Municipal Caracal, spital suport COVID-19, fiind în evidenţele medicale şi cu alte afecţiuni, scrie Adevărul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Colegii medicului de la substaţia Corabia a Ambulanţei Olt urmează să fie din nou testaţi, o altă testare fiind realizată cu mai multe săptămâni în urmă, când un ambulanţier de la Corabia a fost de asemenea testat pozitiv. Medicul este al treilea din judeţ testat pozitiv, alţi doi medici fiind diagnosticaţi cu COVID-19 în cursul lunii mai, în urma contractării noului coronavirus în focarul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt.

Politica