vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Scandal în PSD. Paul Stănescu l-a atacat pe Eugen Teodorovici: Nu este un social-democrat autentic

Paul Stănescu, secretarul general interimar al PSD, a declarat marţi, ca răspuns la criticile adresate de Eugen Teodorovici actualei conduceri interimare a PSD, că acesta este un aventurier politic, preocupat să vâneze funcţii, „o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului”.

Paul Stănescu l-a criticat deschis pe Teodorovici după ce acesta a declarat despre Ciolacu, într-un interviu în presa centrală, că a propus-o pe Dăncilă la prezidenţiale şi că nu respectă statutul PSD, în consecinţă nu va respecta nici legile ţării.

„Teodorovici este un aventurier politic, incapabil să se gândească la PSD şi la colegii lui. El nu este un social-democrat autentic. A fost o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului fiind preocupat doar de funcţii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu a ajutat cu absolut nimic primarii PSD, ba mai mult nu le-a dat banii promişi pentru proiecte cât a fost ministru al Finanţelor”, a declarat, pentru Mediafax, Paul Stănescu.

Secretarul general interimar al PSD a spus despre Teodorovici că „în loc să fie preocupat ca PSD să câştige alegerile, încearcă să destabilizeze partidul şi să vâneze în continuare funcţii”.

„Teodorovici vrea să facă rău acestui partid pentru interesele sale personale. PSD rămâne unit şi determinat să câştige viitoarele alegeri locale şi parlamentare”, a apreciat Stănescu.

Fostul ministru al Finanțelor nu a anunțat încă oficial dacă va candida pentru funcția de președinte la Congresul PSD împotriva lui Marcel Ciolacu, însă a dat de înțeles că ar putea să intre în competiția internă.

Teodorovici a contestat în repetate rânduri actuala conducere a partidului care l-a îndepărtat din funcția de președinte executiv după alegerile prezidențiale de anul trecut. 

Politica