marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Bărbat, reținut de procurori după ce și-a lovit soția cu toporul în cap

Miercuri după-amiaza, un bărbat de 62 de ani, din comuna Bobicești, a fost reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, după ce înainte cu o zi și-a lovit soția, în vârstă de 60 de ani, cu toporul în cap. Bărbatul era băut când a comis fapta.

Potrivit anchetatorilor, evenimentul s-a produs marți dimineață, când, pe fondul consumului de alcool, a început o ceartă între bărbat și nevasta sa.

„Incidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, inculpatul i-a reproșat soției că ar fi avut o relație extraconjugală, considerent pentru care i-a aplicat o lovitură în zona capului cu un topor, respectiv cu partea tăietoare. Nu sunt foarte multe zile de îngrijiri medicale, respectiv 8 – 9 zile, nu i s-a pus în primejdie viața, însă am apreciat că în raport cu obiectul folosit, respectiv topor, lovitura aplicată cu partea tăietoare în zona capului, ne încadrăm pe infracțiunea de tentativă de omor”, a declarat Anca Anuța, prim-procurorul Parchetului Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma incidentului, femeia a ajuns la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. De asemenea, soțul a fost dus la Spitalul Slatina, pe Secția de Psihiatrie, deoarece era incoerent, scrie Evenimentul de Olt.

Bărbatul a fost reținut miercuri după-amiază, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar joi va fi prezentat magistraților Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Politica