marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop joi 26 martie. Gemenii văd lucrurile din mai multe perspective

Berbec

Acești nativi primesc mai multă atenție din partea celor dragi. De aceea, trebuie să se obișnuiască cu un astfel de comportament, din partea rudelor, având multe priviri îndreptate spre ei. Își vor ocupa timpul cu diverse activități. Nu trebuie însă să se avânte în proiecte prea ambițioase, pe care să nu le poată duce la bun sfârșit.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii pot face mai ușor progrese, dacă vor să câștige teren în argumentele cu un prieten, dacă vor ști cum să abordeze situația. Trebuie să se întrebe dacă sunt dispuși să renunțe la ideile pe care le au. Mai ales că este vorba și despre dorințele pentru cei din jurul lor.

Gemeni

Pe Gemeni îi ajută faptul că poartă mai multe discuții care să le stimuleze intelectul. Vor reuși să vadă lucrurile din mai multe perspective, ceea ce va duce la decizii mai înțelepte. Ar putea avea doar de învățat din experiențele celor din jur, mai ales pe termen lung.

Rac

Racii au parte de schimbări, în bine. Vor învăța, printre lacrimi de fericire, că iubirea adevărată poate fi acolo unde se așteaptă mai puțin. Acești nativi au parte joi, pe 26 martie, de schimbări cu adevărat esențiale în viața lor. Ziua specială va fi una dedicată acestor momente, pentru că vor înțelege și ce pași trebuie să urmeze, pentru un viitor armonios.

Leu

Leii trebuie să învețe că nu totul este o competiție. Vor putea să își ridice moralul dacă se concentrează mai mult pe ceea ce își doresc să facă, și mai puțin pe părerea celor din jurul lor. Mai mult, vor avea parte de momente de nesiguranță, dar le va reveni energia.

Fecioară

Fecioarele sunt adeptele unei rutine precise, mai ales în această perioadă. Totuși, dacă se vor regăsi în situația în care acest aspect le este în vreun fel deranjat, se vor vedea nevoite să pună în practică noi măsuri. De aceea, vor da dovadă de mai multă compasiune față de cei din jur, și vor adopta un aer diplomatic în rezolvarea problemelor.

Balanță

Balanțele vor iubi mai mult viața, pentru că vor reuși să facă exact acele activități care le plac la nebunie. Vor putea să încerce orice și se pare interesant și nou, fie că este vorba de un preparat nou, fie un hobby.

Scorpion

Scorpionii trebuie să învețe cu adevărat să se relaxeze, pentru că altfel riscă să aibă doar de pierdut. Au nevoie de o pauză, prin care să se rupă de la cotidian. De aceea, cel mai bine este să le comunice și celor din jurul lor exact ce au nevoie. Doar așa vor putea avea parte de momente liniștite.

Săgetător

Pentru Săgetători, ziua de joi vine cu anumite conflicte serioase. Le vor pune în pericol și relația cu partenerul de viață, pentru o fostă mare iubire își face apariția din nou în peisaj. Au de câștigat dacă vor face tot posibilul să evite o eventuală criză de gelozie.

Capricorn

Nativii Capricorn au motive întemeiate să se relaxeze, mai ales că au văzut dus la bun sfârșit un proiect greu. Le-a ocupat timpul, dar mai ales mintea, în ultimele săptămâni. Așa că, începând de joi, trebuie să își acorde o pauză. Doar așa vor putea să își reîncarce bateriile pentru noile provocări care îi așteaptă.

Vărsător

Vărsătorii au parte de vești neașteptate, din partea unor apropiați. Vor afla că prietenii au decis să se mute din oraș, dar nu trebuie să se lase afectați de decizia lor. Vor putea primi vestea cu o oarecare detașare. Spre seară, simt că le revine energia și petrec clipe romantice în compania partenerului.

Pești

Peștii au nevoie de mai multă odihnă, pentru că au trecut printr-o perioadă care i-a epuizat. Trebuie să se ferească de vizitele obositoare și să profite mai multe de timpul petrecut în compania propriei persoane, prin diverse activități relaxante.

Politica