Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Coronavirus România. Numărul deceselor a ajuns la 17

Publicat

pe

Încă trei decese din cauza Covid-19 au fost anunțate miercuri seara de autoritățile din România, astfel că numărul total al persoanelor care au murit ajunge la 17.

Nouă dintre acești pacienți, adică mai mult de jumătate – au fost internați în Spitalul Județean Suceava, care a devenit cel mai mare focar de infecție în epidemia din România, scrie digi24.ro

Cei care au decedat miercuri seara:

  • Este vorba despre un bărbat de 63 ani, din județul Neamț, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași în sectia de ATI, confirmat pozitiv în data de 21.03.2020 16.
  • O femeie de 70 ani, din judetul Suceava, internată în SJU Suceava, confirmată cu coronavirus în data de 25.03.2020 17.
  • Și încă o femeie, cu aceleași date ca precedenta: 70 ani, din județul Suceava, internată în SJU Suceava, confirmată pe data de 25.03.2020.

Bilanțul epidemiei de coronavirus în România este de 906 cazuri confirmate, 17 morți și 86 de persoane vindecate.

La  Spitalul Județean Suceava, despre care deja se vorbește de câteva zile, nouă pacienți au murit din cauza coronavirusului. Aici a murit și cea mai tânără dintre victimele de până acum din România: un bărbat de 52 de ani, care suferea de obezitate.

La Suceava există deja și cadre medicale confirmate cu coronavirus: nu mai puțin de 85! În total, au fost 170 de persoane infectate aici, cadre medicale și pacienți.

Spitalul este închis în prezent pentru dezinfecție.

Continue Reading