marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Câştigă două vacanţe la Lefkada şi Skiatos

La finalul expunerii care va avea loc la Filarmonica Oltenia, două persoane care se vor afla în sală vor avea şansa de a câştiga câte un sejur în Lefkada şi Skiatos, prin tragere la sorţi.

Lefkada este o insulă plină de magie, oferind toate atuurile unui concediu perfect. Partea de nord este complet diferită de cea sudică, relieful se schimbă la fiecare pas şi plajele sunt pur şi simplu captivante. Lefkada este una din cele mai frumoase, deşi puţin cunoscute insule ale Greciei. Insula abundă de vile, hoteluri, pensiuni şi case de vacanţă, dar, cu toate aceasta, este mai puţin celebră pe plan internaţional, deşi frumuseţea insulei este incontestabilă.
Simbolul insulei Lefkada este plaja Porto Katsiki –  o plajă de nisip formată la baza unei spectaculoase stânci, apa Mării Mediterane abundând de nuanţe aproape incredibile ca de smarald. A doua plajă, considerată a fi la fel de frumoasă ca şi plaja Porto Katsiki, dar mai greu accesibilă (se coboară/urcă circa 350 scări) este plaja Egremni – având o plajă formată din nisip zgronţos, extrem de plăcut şi confortabil, adăpostită de munţii insulei Lefkada. La mică distanţă de capitala Lefkada veti regăsi Mănăstirea Lefkada, unde se află o icoană ortodoxă făcătoare de minuni.

Frumuseţea naturală a insulei Skiathos este cu siguranţă ceea ce va impresiona vizitatorul atunci când se va apropia cu vaporul sau cu avionul. Insula Skiathos, înzestrată în mod unic de natură, este literalmente înconjurată de mai mult de 60 de plaje cu nisip fin. Puteţi alege pentru relaxare o plajă liniştită sau una cosmopolită, una mai mare sau una mai mică. De asemenea, în pădurile de pini pline de vegetaţie rară, vă puteţi bucura de frumoase drumeţii.
Pentru plaje bine organizate, cu beachbar-uri, cu sporturi nautice şi salvamari, vă recomandăm plaja Koukounaries, desemnată ca fiind una dintre cele mai frumoase plaje din lume, dar şi altele cum ar fi: Megali, Ammos, Vassilias, Achladies, Kalamaki, Agia Paraskevi, Vromolimnos, Troulos şi Banana. Plaje mai liniştite puteţi găsi pe partea de nord şi nord-vest a insulei, recomandate fiind Mandraki, Elia, Angistros, Megalos şi Mikros Aselinos şi Kechria. Nu rataţi o excursie la frumoasa plajă Lalaria, unde puteţi ajunge doar pe mare, la fel ca şi la insula Tsougria.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aflaţi mai multe din prezentarea care va avea loc mâine, de la ora 18, la Filarmonica Oltenia. Şi poate, cu puţin noroc, veţi merge într-un concediu de neuitat. Tot ce trebuie să faceţi este să completaţi talonul aferent şi să îl depuneţi în urnele pe care le veţi găsi amenajate la faţa locului.

Politica