marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victor Naicu, aproape să revină oficial la Podari: «Nu am semnat încă, dar în principiu ne-am înţeles»

Fostul tehnician al Balşului este aproape să revină pe banca Podariului pentru al treilea mandat. În perioada intercompetiţională din vara anului trecut, după ce a pus umărul la promovarea formaţiei în Liga a III-a, Naicu a fost demis de către conducerea clubului şi şi-a încercat norocul la Balş, unde a făcut o treabă bună până ca problemele financiare să apară, iar echipa să se destrame la încheierea sezonului recent.

În acelaşi timp, la Podari apele erau tulburi în privinţa conducerii tehnice, rezultatele nefiind cele dorite, iar formaţia era o candidată serioasă la retrogradare.
Bogdan Vrăjitoarea a părăsit astfel gruparea doljeană la începutul returului din play-out, lăsând funcţia de antrenor să fie ocupată, printr-o soluţie de compromis, de jucătorii Preda şi Murgan. Bine, cei doi ocupau acest post doar pe hârtie pentru că de pregătirea propriu-zisă a antrenamentelor şi meciurilor se întrebuinţa Victor Naicu, însă contractul care îl ţinea legat cu numele de Balş, deşi echipa deja nu se mai prezenta la meciuri, nu i-a permis să revină sub o formă oficială la cârma grupării din Podari.

Mâna sa, chiar dacă a acţionat din „umbră”, s-a văzut în parcursul podărenilor pe sfârşitul sezonului, când au obţinut rezultatele necesare pentru a supravieţui în Liga a III-a şi să înceapă din toamnă de la capăt, de data aceasta poate cu un obiectiv mai îndrăzneţ.
Acum că toate lucrurile au fost clarificate la formaţia din Balş, iar Naicu a devenit liber de contract, tehnicianul are dreptul legal să încheie o înţelegere cu CS Podari şi acest fapt este foarte probabil să se întâmple, ambele părţi ajungând la un consens, doar contractul mai fiind de semnat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Am avut discuţii cu oficialii din Podari după finalizarea sezonului trecut. În mare parte am ajuns la un punct comun, eu îmi doresc să revin ca antrenor la Podari, timpul pe care l-am petrecut aici a fost foarte plăcut. Înţelegerile pe care le-am avut au fost doar pe cale verbală, pentru că încă nu am semnat un contract, dar această latură va fi rezolvată înainte de reunirea echipei. Dacă o să vin la Podari vreau să aduc cu mine câţiva jucători ce au activat în sezonul trecut la Balş. Lotul va rămâne în mare parte acelaşi, dar va trebui să mai vină jucători, să avem acoperire în toate zonele, pentru a putea ataca un obiectiv mai îndrăzneţ în sezonul viitor.
A declarat, pentru „Ediţie Specială”, Victor Naicu

Reunirea formaţiei din Podari este programată, la acest moment, pentru 7 iulie, însă data poate fi amânată în funcţie de ziua pe care o vor alege oficialii FRF pentru startul noului sezon din Liga a III-a.

Politica