marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

S-au stabilit toate datele pentru sezonul 2014-2015

Dacă în urmă cu ceva timp s-au dat puplicităţii date succinde depsre campionatul 2014-2015, în ultimele zile s-a stabilit tot programul competiţional. Se ştia că sezonul va începe pe 11 octombrie dar nu şi restul etapelor şi împerecherea echipelor. Cert este că de acum, s-a definitivat potul.

Astfel, în cazul echipei masculine se va juca în prima etapă cu Unirea Dej, pe teren propriu, pentru ca pe 18 octombrie să se întâlnească formaţia Steaua Bucureşti, în deplasare. În fine, etapa a treia programează partida de interes pentru Craiova cu Volei Municipal Zalău, în Polivalenta craioveană. În cazul fetelor, primele trei etape se dispută în ordine cu  Penicilina Iaşi, în deplasare, cu Dinamo, acasă, şi în deplasare cu CSM Lugoj.

Băieţii stau primul tur în Cupă

Policlinica Buna Vestire Craiova

Referitor la Cupa României se poate spune că sorţii au fost destul de blânzi cu băieţii. În primul tur, SCM “U” Craiova va sta, urmând să joace pe 10 ianuarie 2015 turul fazei a doua cu învingătoarea dintre formaţiile CSA Steaua Bucureşti şi CSM Agronomia Bucureşti, returul fiind programat pe 18 ianuarie. În cazul fetelor lucrurile stau altfel în sensul că vor juca încă din primul tur. Pe 4 octombrie, SCM “U” va întâlni pe teren propriu formaţia Penicilina Iaşi, nimeni alta decât adversara din prima etapă de campionat.

Dacă vor reuşi să treacă de Penicilina, reprezentantele Băniei au viaţă grea pentru că ar juca împotriva fetelor de la CS Volei Alba Blaj. Până la debutul competiţional mai sunt multe de făcut situaţia transferurilor fiind în aer la acest moment în cazul tuturor secţiilor. Deşi se vehiculează tot felul de nume, nu s-a semnat nici un contract cu niciun jucător. Se zvoneşte că lucrurile se vor apropia de normalitate în aceste zile, fiind în sfârşit gata contractul cadru care va fi propus celor care îşi doresc o relaţie contractuală cu SCM Craiova.

Bine, acesta a mai fost o dată gata dar jucătorii care l-au văzut au “tăiat-o” urgent de pe plaiurile oltene. Pe de altă parte, nu mai trebuie repetate nici greşelile de anul trecut atunci când, de exemplu, graţie insistenţei conducerii tehnice, o echipă întreagă a avut trecut un alt obiectiv în contract decât cel asumat public. Cu alte cuvinte, au jucat, nu au jucat, banii şi i-au luat! Şi au fost sume frumuşele rău de tot!

Politica