joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Cupa României» s-a încheiat cu bine pentru craioveni

În weekend, sala “Traian” din Râmnicu Vâlcea a fost gazda uneia dintre cele mai importante competiţii interne de karate, şi anume “Cupa României”. Concursul a fost unul de primă mână, 54 de cluburi, cu un total de 594 de sportivi intrând în lupta pentru medalii. Printre aceştia au figurat şi sportivi din Craiova, de la LPS “Petrache Trişcu” şi CSU.

Ca de fiecare dată, elevii antrenorilor Geri Mitroi şi Ionel Totâlcă au avut rezultate foarte bune, motiv pentru care la bilanţul final, karateka de la LPS au ocupat un onorant loc şase, în clasamentul cluburilor. Mai trebuie spus că s-a concurat la categoriile de vârstă  C2,C3 – COPII, minicadeţi, cadeţi, juniori, U 21 şi seniori. Din Craiova au intrat în competiţie 15 sportivi de la LPS şi 7 de la CSU. Totalul de medalii obţinute sportivii de la LPS a fost de cinci medalii de aur, şapte locuri doi şi opt locuri trei, în timp ce colegii de la CSU au obţinut  patru medalii de argint şi şapte de bronz. Rezultatele l-au mulţumit de profesorul Geri Mitroi care a fost nevoit din cauza problemelor financiare să mai lase acasă din sportivi.

Pot să spun că am început foarte bine competiţia. Liceul cu Program Sportiv din Craiova era situat pe locul doi după prima zi de concurs, atunci când au concurat cei mici. A doua zi au intrat în competiţie cei mari şi nu a mai mers aşa bine. Au fost rezultate deosebite pentru noi deoarece nu au mers decât 15 sportivi. Adevărul este că nu prea mai sunt bani şi au mers cei mai buni. S-a vizat medalia la fiecare sportiv şi ne-am îndeplinit obiectivul. A fost o competiţie extrem de populată, cu 54 de cluburi participante.
A declarat referitor la competiţia amintită profesorul Geri Mitroi

Policlinica Buna Vestire Craiova

Referitor la perioada următoare, karateka de la LPS nu pot să se laude cu o pauză prea mare. Aceştia au primit doar câteva zile de refacere din partea tehnicienilor după care se vor apuca din nou de treabă.
Practic, nu vor avea vacanţă trebuind să pregătească finalul de an, atunci când sunt programate o serie de competiţii foarte importante.

O să continuăm antrenamentele, nu avem vacanţă. O să urmeze o perioadă mai săracă în competiţii sau mai bine spus mai puţin importante. Concursurile importante sunt programate în toamnă. O să fie Campionatele Balcanice de juniori, seniori şi pentru U21.  La acestea se adaugă campionatele naţionale la categoriile de vârstă la care nu s-au susţinut. Cea mai importantă competiţie a finalului de an o să fie Campionatul Mondial pentru categoria de vârstă seniori de la Bremen, din luna noiembrie. Obiectivul nostru pentru Mondiale este să avem un component în lotul naţional de seniori. O să fie mai greu pentru că Adnana Popa, o prezenţă constantă la acest nivel, este accidentată. Sperăm să fie un alt sportiv care să facă pasul la seniori cu succes.
A mai spus Geri Mitroi

–––

Rezultate complete “Cupa României”, LPS “Petrache Trişcu”

LOCUL I – Stoian Andreea, Popescu Cristina, Călăraşu Isabel (kata echipe  – cadeţi), Lupeanu Aldana (kumite ind. C3, 35kg), Lupeanu Aldana (kata ind. C3), Manta Bianca (kumite ind. C3, 40kg), Costache David (kumite ind. C2, +40kg)

LOCUL II – Iordache Gabriel, Toma Adrian, Nicoliţă Andrei (kata echipe seniori), Luţă Ionuţ (kumite ind. U21, 75 kg), Iordache Gabriel, Toma Adrian, Nicoliţă Andrei (kata echipe seniori), Iordache Gabriel, Toma Adrian, Nicoliţă Andrei (kata echipe juniori), Popescu Cristina (kata C3), Nicoliţă Andrei  (kumite minicadeţi, +55 kg), Vasile Mădălina  (kumite  C3, 40 kg), Vasile Mădălina (kata ind. C3)

LOCUL III – Nicoliţă Andrei, Zamăneagră Casian, Luţă Ionuţ (kata echipe U21), Stoian Andreea, Călăraşu Isabel, Popescu Cristina (kumite echipe copii şi juniori), Nicoliţă Andrei (kata ind. minicadeţi), Călăraşu Isabel (kumite minicadeţi, +50 kg), Potcovaru Alexandru (kumite minicadeţi, 35 kg), Manafu Daria (kumite C3, 40 kg), Manta Bianca (kata ind. C3), Dobre Robert (kumite C3, 45 kg)

Rezultate complete “Cupa României”, CSU

LOCUL II – Teiuşanu Mihai (kumite U21, 60 kg), Teiuşanu Mihai (kata U21), Şoş Eric (kumite U21, 84 kg), Mitrică Ionuţ, Teiuşanu Mihai, Florescu Marius (kata echipe U21)

LOCUL III – Teiuşanu Mihai  (kata seniori), Şoş Eric (kumite seniori, 84 kg), Mitrică Ionuţ, Teiuşanu Mihai, Florescu Marius (kata echipe seniori), Mitrică Ionuţ (kata U21), Florescu Marius (kata  U21), Mitrică Ionuţ, Teiuşanu Mihai, Florescu Marius (kumite echipe U21), Iova Anisia (kata juniori)

Politica