marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM merge în play-out

Cel de-al treilea meci pe care SCM “U” Craiova l-a disputat în prima fază a play-off-ului Diviziei A1, cu CSM Lugoj, s-a încheiat cu un rezultat aşteptat.
În Sala Sporturilor “Ioan Kunst Ghermănescu”, oltencele nu au rezistat presiunii puse de echipa din Lugoj şi au cedat în trei seturi. Meciul a fost la discreţia gazdelor care au făcut o partidă bună dar şi-au şi dorit mai mult decât adversarele lor. Practicând acelaşi joc temător, cu destule greşeli, oaspetele nu puteau spera la mai mult şi s-au văzut depăşite constant pe faza de apărare. Nici pe fileu lucrurile nu au stat prea bine, organizarea adversarelor dând bătăi de cap.
Oltencele părăsesc lupta pentru locurile 5-8 şi se gândesc de acum la lupta pentru evitarea retrogradării. În play-out, jucătoarele pregătite de Alexandru Cosma vor avea de înfruntat Tomis Constanţa. În această fază se va juca după sistemul “trei din cinci”, primele partide urmând să aibă loc la Craiova, pe 22 şi 23 martie.

În ceea ce priveşte formaţia masculină, aceasta şi-a aflat la finalul săptămânii adversarul din semifinalele campionatului. Echipa pe care  o vor înfrunta voleibaliştii pregătiţi de Dan Pascu este nimeni alta decât VCM Zalău, care a trecut după trei meciuri de Explorări Baia-Mare, aşa cum s-a întâmplat şi sezonul trecut. Atunci, craiovenii au reuşit să treacă fără mari probleme de sălăjeni şi să joace finala campionatului cu Tomis Constanţa.
În sezonul actual cei care au avut câştig de cauză au fost băieţi de la Zalău, aceştia învingând atât acasă cât şi în deplasarea de la Craiova, echipa din Bănie. Sistemul după care se va juca este tot “trei din cinci”, primele meciuri urmând să aibă loc la Craiova pe 28 şi 29 martie.

Politica