sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cine va prelua SCM Craiova?

După ce actualul director Bogdan Bălan şi-a depus demisia, cauza fiind meciul de pomină pe care echipa de handbal feminin l-a pierdut la masa verde cu HCM Baia-Mare s-a scurs ceva timp. Acest interval a fost exploatat la maxim de administratorii Primăriei Craiova care caută de zor înlocuitor.
Până la finalul lunii acesta ar trebui şi găsit pentru că expiră mandatul lui Bogdan Bălan, Din spatele uşilor închise nu au răzbătut prea multe informaţii semn că se pregăteşte o mare surpriză. Una care să ne lase cu gura căscată! Cert este că se va alege conform algoritmului politic şi noilor alianţe. Cu alte cuvinte, sigur nu va mai fi vreun PNL-ist ci cel mai probabil un PSD-ist sau vreun reprezentat al unei structuri politice aliate.
Ultima perioadă a arătat că în domeniul sportului nu trebuie să cauţi politruci, purtători de carnete de partid sau lipitori de afişe. Ori vreun vânător de posturi calde, după cum şi-or fi imaginat unii că există la SCM.

Nu este deloc aşa, activitatea de la nivelul structurii sportive patronate de Primărie este una plină de responsabilităţi, sunt multe lucruri de făcut. Iar acestea trebuie cunoscute de cel care va prelua destinele clubului. Dacă nu se va pune un profesionist în ale sportului de sală, un cunoscător al fenomenului din interior, o persoană care să aibă acces şi la federaţii şi care să fie cunoscută în mediul sportiv naţional şi se vine cu cine ştie ce năstruşnicie, lucrurile nu vor continua pe făgaşul normal.
Este nevoie de o persoană dinamică, plină de elan, am spune chiar tinerescă, pentru a face ceva din acest club. Asta dacă se vrea. Dacă se va merge pe linia politicului se va alege praful! Aşteptăm cu interes noile sau noua numire. Despre demisii nu mai vorbim!

Articolul precedent
Articolul următor

Politica