joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pugiliştii au boxat la Ion Joiţa în curte

În perioada recentă, galele de box organizate la maestrul Ion Joiţa în curte au luat startul. Astfel că în urmă cu două săptămâni şi sâmbăta trecută în ringul amplasat în curtea maestrului Joiţa au avut loc diferite meciuri de box, între copii, juniori şi cadeţi.
În prima zi de sparing, pusă în practică în urmă cu două săptămâni, au fost organizate 11 meciuri, între pugiliştii legitimaţi la CSM Craiova şi CFR Craiova, iar sâmbăta trecută s-au desfăşurat 12 meciuri, între sportivii cluburilor CSM Craiova, CFR Craiova şi CS Târgu-Jiu, toate aceste partide având un caracter de verificare şi pregătire.

Boxerii care au participat la aceste competiţii amicale sunt pregătiţi de Ion Joiţa(CSM Craiova), Dragomir Ion(CFR Craiova) şi Ninel Geică(CS Târgu-Jiu), iar meciurile au fost arbitrate de Dumitru Constantin şi Cărămidă Iulian.
Galele de box găzduite de curtea maestrului Joiţa au avut un efect benefic asupra pugiliştilor, care şi-au încălzit mănuşile pentru concursurile oficiale ce vor urma.

A fost o acţiune reuşită. Toţi pugiliştii care au luat parte la aceste gale de verificare au avut numai de câştigat. Orice meci de pregătire, mai ales că nu există presiunea unei competiţii oficiale, are o mică contribuţie la viitoarele performanţe. Sunt mulţumit de modul cum au boxat elevii mei şi sperăm că pe 7 aprilie, la Cluj, la Campionatul Naţional de Juniori să avem rezultate bune.
A declarat maestrul Ion Joiţa, organizatorul galelor amintite

Policlinica Buna Vestire Craiova

Asistând la câteva meciuri, directorul CSM Craiova, Sorin Manda, a rămas cu o impresie plăcută, şi consideră că aceste meciuri îi ajută pe sportivi în pregătirea viitoarelor competiţii şi de asemenea în obţinerea rezultatelor de valoare.

Ne bucură foarte mult faptul că au început galele la maestrul Ion Joiţa în curte, chiar dacă nu este cel mai propice mediu, însă îi ajută foarte mult pe sportivi în pregătire. Am fost prezent la câteva partide şi pot să spun că am rămas cu o impresie plăcută. Pentru pugiliştii noştri aceste gale sunt benefice în perspectivă, pentru viitoarele competiţii oficiale, unde rezultatele vor conta.
Sorin Manda

Politica