marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severin: Locuinţe sociale în blocurile MAI

Primăria Drobeta Turnu Severin vrea să  preia de la Ministerul de Interne două blocuri din zona Poliţiei de Frontieră Mehedinţi şi să le reabiliteze, acestea urmând să fie transformate în locuinţe sociale. Demersurile au  fost deja făcute, iar  banii pentru investiţie ar urma să fie alocaţi de la bugetul local. Peste 200 de familii din Drobeta Turnu Severin aşteaptă cu sufletul la gură o locuinţă socială de la primărie. Cererile s-au depus în ultimii ani, iar fără posibilitatea să construiască noi locaţii, reprezentanţii municipalităţii au  în plan preluarea unor clădiri pe care să le transforme în locuinţe   pentru cei sărmani. 

Viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu a declarat că au început deja demersurile pentru preluarea celor două imobile:
Sunt peste  200 de dosare depuse   până  în acest  moment.   Cererile au  fost depuse  în ultimii ani. Primăria are  în plan  să preia de la Ministerul de Interne, prin hotărâre  de guvern, două clădiri din zona  Poliţiei de Frontieră. Clădiri pe care să le modernizăm şi să le dăm celor care au depus un dosar. Am făcut deja demersurile necesare şi aşteptăm  să  le preluăm.
A declarat viceprimarul Marius Screciu.Potrivit reprezentanţilor primăriei locuinţele vor fi reabilitate cu fonduri de la bugetul local

Politica