marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSM nu a greşit în primul test

Conform aşteptărilor, vâlcenii de la CSM nu au întâmpinat probleme în primul joc amical al iernii, punctând de trei ori în poarta liderului seriei sud din Liga a IV-a vâlceană. Pe iarba stadionului Oltchim, elevii lui Niculescu s-au verificat pentru prima oară în această iarnă, în compania unei echipe modeste, de nivel judeţean. Jocul s-a dovedit a fi un antrenament bun, rezultatul neavând o importanţă constructivă.

Victoria CSM-ului a fost consolidată în prima repriză, când elevii lui Niculescu au înscris de două ori prin Adi Popa(23) şi Ovidiu Popescu(34), cel din urmă scuturând plasele porţii cu un trasor de la 25 de metri. La prima boabă, noua achiziţie, Tănasă, care s-a găsit printre titulari în acest amical, a contribuit decisiv, reluând cu capul centrarea lui Iancu, mingea respinsă apoi de portarul advers, ajungând în picioarele lui Adi Popa, care nu a mai avut de îndeplinit decât o formalitate. Scorul final a fost consimţit cu un sfert de oră înaitne de final, prin reuşita lui Codin, care a trimis în aţe, în urma centrării venite de la Gângioveanu.

Specific unui joc de verificarea, Niculescu a rulat întreg lotul pe parcursul partidei, plecând la drum cu următorul prim 11: Ureche – Mihai Deaconescu, Catalin Pirvulescu, Denis Dumitrascu, Edi Stoica – Lucian Todea, Octavian Popescu – Adi Popa, Bogdan Geanta, Dani Iancu – Ciprian Tanasa. Pe parcursul reprizei a doua, pentru CSM au mai evoluat: Trifan, Briceag, Ionut Stoica, Catarama, Gangioveanu, Carstoiu, Lirca, Codin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De cealaltă parte, tehnicianul celor de la FC Băbeni, Marian Deaconescu, a contat din primul minut pe: Ion D.- Borta, Musuroaia, Onofrei, Zaharioiu – Teodorescu, Marinescu, Tilciu, Tomescu – Popescu, Danulet. După reluare au mai intrat: Bunescu, Roncea, Mazilu, Dudea, Despoiu, Filipoiu, Ilinca, Racareanu, Barzageanu, Bizic si Uca.

În altă ordine de idei, CSM va disputa următorul amical la sfârşitul acestei săptămâni, pe data de 25 ianuarie, în compania liderului seriei nord din prima ligă judeţeană a Vâlcei, Flacăra Horezu.

Politica