luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Peste 1.000 de pachete cu țigări ascunse, confiscate de polițiști

Polițiștii de frontieră de la vama Calafat, au oprit pentru control mai multe microbuze și un camion. La volanul mașinilor erau trei cetățeni bulgari și un cetățean turc, aceștia având vârste cuprinse între 28 și 56 de ani. În cele trei microbuze, dar și în camion, s-a găsit cantitatea de 21.560 de țigarete  (1.078 pachete cu țigări).

„În data de 08.05.2024, la diferite intervale de timp, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-au prezentat pentru a intra în țară trei cetățeni bulgari și un cetățean turc, având vârste cuprinse între 28 și 56 de ani. Cei trei șoferi bulgari se aflau la volanul unor microbuze, iar șoferul turc conducea un autocamion.

În urma controalelor efectuate în comun cu lucrători din cadrul D.R.V. Craiova-Echipe Mobile asupra mijloacelor de transport, a fost descoperită ascunsă, printre bagajele personale, în cabina autocamionului, dar si sub bancheta unui microbuz, cantitatea totală de 21.560 de țigarete  (1.078 pachete de țigări). Țigările de diferite mărci erau de proveniență Duty Free, iar o parte dintre cele descoperite aveau aplicate timbru fiscal bulgăresc. Șoferii în cauză nu au putut prezenta documente de proveniență pentru acestea”, au spus polițiștii de la P.T.F Calafat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Țigările au fost confiscate de oamenii legii, iar șoferii au fost sancționați contravențional cu amendă.

spot_img
spot_img

Politica