luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Accident în Mehedinți! Două mașini s-au izbit

Pompierii de la ISU Mehedinți au intervenit, joi, la un accident produs în Drobeta-Turnu Severin. Două mașini s-au izbit. Evenimentul s-a întâmplat la intersecția străzilor Mareșal Averescu și George Coșbuc din oraș. O persoană a ajuns la spital.

„Cu puțin timp în urmă, pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs între două autoturisme, în municipiul Drobeta Turnu Severin, la intersecția străzilor Mareșal Averescu și George Coșbuc. La locul evenimentului, a fost mobilizată de urgență o autospecială de stingere dotată cu modul de prim ajutor, dar și un echipaj SAJ”, au spus pompierii de la ISU Mehedinți.

Un pompier din cadrul ISU Mehedinți, aflat în timpul liber, a văzut accidentul și a sărit în ajutor. Acesta a verificat dacă victima este în regulă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Până la sosirea salvatorilor, colegul nostru, plt. adj. Tănasie Horațiu, aflat în timpul liber, a sărit imediat în ajutorul conducătorilor auto. Acesta a verificat starea victimei și a deconectat bornele unui autoturism. În urma accidentului, a rezultat o victimă, conștientă și cooperantă, care a fost transportată la spital de către echipajul SAJ”, mai spun pompierii mehedințeni.

Oamenii legii au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor la locul evenimentului.

spot_img
spot_img

Politica