miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Slatina City Run. Restricții de trafic în oraș

Restricții de trafic în Slatina. Mai multe străzi vor fi închise duminică, între orele 10 și 13. Atunci se desfășoară evenimentul “Slatina City Run” (Cros 6 km și Cursa de 18 km).

Restricțiile de trafic vor fi instituite pe următorul traseu: Aleea Eroilor – Str. Tunari – Bld. A.I. Cuza – Str. Primăverii – Str. Cornișei – Str. Crișan – Str. Libertății – Bld. A. I. Cuza – Aleea Eroilor , după cum au anunțat reprezentanții Primăriei Slatina, organizatorii evenimentului.

„În acest sens, în intervalul orar sus-menționat, când traficul rutier va fi oprit/restricționat, conducătorii auto, sunt rugați să respecte regulile de circulație și indicațiile polițiștilor din dispozitivul organizat și să utilizeze rute ocolitoare”, au transmis aceștia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ceea ce privește competiția de cros, reprezentanții Primăriei au anunțat încă de joi că toate locurile, atât pentru proba de cros 6 km, cât și pentru cursa de 18 km, au fost epuizate.

„Pentru a fi evitată aglomerația din ziua desfășurării concursului, participanții își pot ridica kit-urile de concurs începând de sâmbătă 18 mai, ora 18:00, din Parcul Tineretului.

Astfel, duminică, 19 mai 2024, toți participanții înscriși care nu au intrat în posesia kit-urilor de concurs, sunt așteptați începând cu ora 09:00 în zonele special amenajate și pentru a participa la încălzirea colectivă, startul oficial al concursului fiind la ora 10:00.

Vă reamintim faptul că premierea în bani pentru toți câștigătorii se va efectua conform legislației fiscale în vigoare, în urma punerii la dispoziția organizatorului a unui extras de cont bancar.

Detaliile cu privire la traseul competiției, punctele de hidratare și de prim ajutor și regulamentul oficial, sunt disponibile accesând următorul link:

http://www.primariaslatina.ro/…/Slatina_City_Run_2024.pdf”, potrivit Primăriei Slatina.

Politica