joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A dat bani falși la jocurile de noroc. Acum a fost arestat

Un bărbat de 27 de ani din Olt a fost arestat de oamenii legii pentru că a dat la jocurile de noroc mai mulți bani falși. Acesta a dat bancnote de 200 de euro. Oamenii legii au găsit, în urma perchezițiilor la el acasă, mai multe bancnote falsificate.

„În fapt, s-a stabilit faptul că, în luna aprilie a.c., tânărul ar fi deținut și pus în circulație, în mod repetat, bancnote cu valoare nominală de 200 de euro, susceptibile a fi contrafăcute, în incinta unor săli de jocuri electronice, din județul Olt.

În urma activităților desfășurate, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 16 bancnote din cupiura de 200 de euro și 28 de bancnote din cupiura de 500 de euro, susceptibile a fi contrafăcute.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După administrarea probatoriului, la data de 24 aprilie a.c., sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, spune IPJ Olt.

Tânărul de 27 de ani a fost acum arestat pentru 60 de zile.

Politica