vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Anamaria Prodan, poveste de dragoste alături de Ronald Gavril: „Un bărbat adevărat”

Impresara este alături de Ronald Gavril în fiecare moment

Anamaria Prodan și Ronald Gavril sunt într-o relație de câteva luni și par de nedespărțit de când au format un cuplu. Impresara exprimă numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei și mărturisește că a înțeles cu adevărat ce înseamnă să fie fericită alături de el.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril trăiesc o poveste de iubire frumoasă, iar impresara afirmă că simte în sfârșit că are alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Cei doi sunt inseparabili, iar Anamaria a mărturisit că iubitul ei a reușit să evidențieze și să aducă la lumină latura ei sensibilă, pe care o uitase de ani de zile, conform spynews.ro.

Anamaria Prodan afirmă că se simte împlinită alături de iubitul ei și că împreună formează o echipă solidă, atât în viața de cuplu, cât și în cea profesională. Impresara este alături de Ronald Gavril în fiecare moment, mai ales că în luna mai acesta va avea un meci în România, primul după 16 ani petrecuți în America.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Eu acasă sunt exact ca un copil, mă alint, stau în brațele lui, mă mângâie, îmi spune cât sunt de frumoasă. Nu simt nevoia să vin să dau cu pumnul în masă și să spun: „Hei, aici se face așa, aici se face așa”, pentru că am alături de mine un bărbat adevărat. Toate femeile care au noroc să aibă un așa bărbat este clar că vor fi acele femei minunate. Am făcut lucrul ăsta 99% din viața mea (n.r. că a avut rolul masculin într-o relație)”, a declarat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.

Chiar dacă în fața familiei este o persoană sensibilă și nu își ascunde emoțiile, Anamaria Prodan spune că a rămas aceeași femeie autoritară și hotărâtă, în schimb, în afaceri, dar și atunci când simte că este luată peste picior.

„Sunt fericită că am experimentat și zona asta, am îngropat partea de femeie a Anei datorită faptului că am realizat că eu sunt cea care trebuie să construiască, să ducă mai departe tot ce se contruiește (…) Nu aveam niciun ajutor și normal că nu mai exista Anamaria Prodan femeia și era acest zbir care dă cu pumnul în masă, care vorbește puternic și se exteriorizează ca un bărbat”, a mai spus impresara.

Politica