marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Transalpina s-ar putea redeschide înainte de 1 Mai

Circulația pe Transalpina ar putea fi reluată până la 1 Mai. Lucrătorii de la Drumurile Naționale lucrează la îndepărtarea zăpezii de pe partea carosabilă, astfel încât turiștii să se poată plimba în mini vacanța de Ziua Muncii și de sărbătoarea Paștelui.

„În fiecare an, numărul de turiști crește după redeschiderea circulației pe Transalpina. Acest drum ne ajută să avem turiști de o zi sau două, astfel că trebuie să venim cu servicii extra ca să reușim să-i determinăm pe turiști să rămână în zonă“, a spus Lucian Spafiu, proprietarul mai multor unități de cazare din Rânca și Novaci, potrivit adevarul.ro

Și Transfăgărăşanul este închis circulaţiei pe porţiunea dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Stratul de zăpadă măsura, miercuri dimineaţă, 52 de centimetri în zona turistică Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri în Munţii Făgăraş, unde temperatura este de numai două grade Celsius, a declarat, pentru Agerpres, meteorologul Narcisa Milian, de la Serviciul de Prognoză a Vremii din Sibiu. Potrivit sursei citate,”la Bâlea Lac este posibil să mai ningă”. Accesul la Bâlea Lac se face numai cu telecabina, dacă condiţiile meteo sunt favorabile.

Foto: arhivă

Politica