marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident în Târgu Jiu. Șoferul a mutat mașina de la locul impactului

O femeie a ajuns la spital pentru îngrijiri

O femeie de 39 de ani și un tânăr de 19 ani s-au ciocnit într-o intersecție. Cel din urmă n-a acordat prioritate la indicatorul „Stop”. Acesta a modificat și urmele accidentului, mutând mașina de la locul faptei.

„La data de 16 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de o localnică de 39 de ani, despre faptul că, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Mărășești din municipiu, ajungând la intersecția cu strada Tudor Vladimirescu, a fost acroșată de un alt autoturism, condus pe această stradă, de un tânăr de 19 ani, din comuna Jupînești, care nu a acordat prioritate de trecere, nerespectând semnificația indicatorului ”Stop”.

Totodată, tânărul a modificat urmele accidentului, fără acordul organelor de poliție, în sensul că a mutat autoturismul de la locul impactului, în imediata vecinătate. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a apelantei, fiind transportată cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și modificarea urmelor accidentului”, potrivit IPJ Gorj.

Politica