luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lupii au pierdut primul meci de la Focșani. La un pas de retrogradare, la doi de salvare

Baschetbaliștii de la CS Vâlcea 1924 au jucat la Focșani meciul al treilea al barajului de salvare de la retrogradare din LNB cu speranța să preia conducerea și să devină favoriți.

S-a pornit de la scorul de 1-1 și a urmat o partidă echilibrată. Gazdele au deschis scorul, dar Lupii au apăsat pe accelerație și au condus cu 11-4 în primul sfert. Până la prima pauză gazdele au revenit și au luat un avans minim: 19-17. Disputa a continuat să fie una tensionată. Vâlcenii au egalat la 25 dar tot moldovenii au fost în avantaj la pauza mare, 34-33. Au urmat multe greșeli ofensive de ambele părți și la mijlocul sfertului al treilea era din nou egalitate: 50-50, ultima din partidă. Înainte de sfertul decisiv moldovenii conduceau cu 53-50 și nimic nu era jucat. Municipal Focșani a fost echipa mai bună în cele 10 minute de final, s-au distanțat și la 10 puncte avans și au câștigat în final cu 68-64. Scorul la general a devenit 2-1 pentru moldoveni care vor juca pe propriul teren și meciul cu numărul patru.

Pentru CS Vâlcea este cea mai importantă dispută de la înființarea clubului. Dacă moldovenii se impun Vâlcea retrogradează în timp ce în cazul unui succes al elevilor lui Șapera meciul decisiv se va juca sâmbătă, 20 aprilie 2024, în Sala Sporturilor Traian.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andi Niculescu

Politica