luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A intrat cu mașina în șanț. O femeie la spital

Șoferul a pierdut controlul volanului

Un bărbat de 75 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un șanț. Acesta nu consumase înainte băuturi alcoolice. O pasageră din mașina sa a avut nevoie de îngrijiri.

La data de 16 martie a.c., polițiștii rutieri au fost sesizați prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, în localitatea Mădulari, pe DJ 677, soldat cu rănirea unei persoane. La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri, care au stabilit faptul că, un bărbat de 75 de ani, din localitatea Mădulari, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra volanului și a intrat în șanț.

În urma evenimentului rutier,a rezultat rănirea unei femei, de 77 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, pasager în autoturism, aceasta fiind transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, potrivit IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica