luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSM Slatina TEQBALL, locul 1 la proba de dublu masculin la turneul de calificare pentru Campionatele Mondiale de la Varșovia

CSM Slatina TEQBALL a obținut locul 1 la proba de dublu masculin la turneul de calificare pentru Campionatele Mondiale de la Varșovia. Perechea formată din Hunor Kristály și Sebastian Jecu a dat dovadă de o abilitate excepțională și determinare pe tot parcursul competiției, învingându-și adversarii și asigurându-și locul la Campionatele Mondiale.

Alte rezultate notabile la finalul turneului din Tg. Mures:

Hunor Kristály – Locul 2 la dublu mixt
Sebastian Jecu, antrenor si jucator – Locul 5 la simplu
Sebastian Jecu și Istvan David Szagyebo – Locul 5 la dublu

TEQBALL a cucerit lumea, devenind cel mai rapid sport în creștere în doar trei ani de la apariția sa în 2017. Acest sport unic combină elemente din sepak takraw și tenis de masă, fiind jucat pe o masă curbată cu o minge de fotbal obișnuită. Cu conceptul său simplu, dar captivant, TEQBALL a câștigat o popularitate imensă, atrăgând jucători de toate vârstele și nivelurile din întreaga lume.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De ce este TEQBALL atât de atractiv?Atracția TEQBALL constă în accesibilitatea și versatilitatea sa. Designul mesei curbate permite un joc dinamic, iar utilizarea unei mingi de fotbal adaugă un element familiar și entuziasmant. Fie că este jucat în interior sau în aer liber, TEQBALL oferă o experiență distractivă și provocatoare atât pentru indivizi, cât și pentru echipe.

CSM SLATINA TEQBALL a fost în prim planul promovării TEQBALL în România, participând activ la turnee și competiții. Dedicarea și pasiunea lor pentru acest sport au inspirat pe mulți, contribuind la creșterea comunității de TEQBALL din țară.

CSM SLATINA TEQBALL este o echipă de atleți talentați, dedicați excelenței în sportul TEQBALL.

Politica