luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Robert De Niro își deschide un hotel de lux pe litoralul Mării Negre

O companie hotelieră la care legendarul actor Robert De Niro este co-proprietar va deschide două hoteluri de lux în Bulgaria, unul dintre acestea urmând a fi inaugurat pe litoralul Mării Negre, la Varna.

Brandul cu sediul în SUA, cunoscut pentru hotelurile, restaurantele și rezidențele sale de lux, își pune amprenta în Bulgaria, cu proprietăți în Sofia și Varna, scrie stirileprotv.ro care citează Novinite.

Primul hotel și restaurant, situat în emblematica clădire „bancară” din Sofia, din centrul orașului, va oferi oaspeților un amestec de cazare de lux și experiențe culinare rafinate. Între timp, a doua proprietate va înfrumuseța coasta pitorească a Mării Negre din Varna, oferind oaspeților o retragere senină la malul mării.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceste proprietăți sunt rezultatul unei colaborări dintre Nobu Hospitality, investitorul BSPF Bulgaria (parte a proprietății la Marea Neagră înregistrată în Isle of Man) și operatorul hotelier local GHV-Dolphins.

Fondată în 1994 de Nobu Matsuhisa, Robert De Niro și Meir Teper, compania Nobu Hospitality s-a impus ca lider global în industria ospitalității de lux. Odată cu deschiderea primului său hotel în Las Vegas în 2013, Nobu Hospitality și-a extins portofoliul pentru a include 38 de hoteluri și 12 proiecte de rezidență în întreaga lume, oferind oaspeților experiențe excepționale în destinații de top.

Expansiunea în Bulgaria marchează o piatră de hotar semnificativă pentru Nobu Hospitality, consolidându-și și mai mult prezența în Europa.

Foto: Facebook/Robert de Niro official11

Politica