luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO. Bătaie pe o stradă din Craiova. Doi bărbați au fost reținuți

Doi craioveni în vârstă de 51 și 56 de ani au fost reținui pentru 24 de ore, după ce s-au bătut pe o stradă din Craiova. Din cercetările făcute de polițiști s-a stabilit că între cei doi ar fi avut loc un conflict spontan, conflict în urma căruia aceștia s-ar fi agresat reciproc.

La data de 12 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați, de 51 și 56 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe. În fapt, la seara zilei de 11 aprilie, ora 21.30, poliţiştii au fost sesizați de bărbatul de 51 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada 22 Decembrie, din municipiul Craiova, ar fi fost agresat fizic de un alt bărbat, în vârstă de 56 de ani”, informează oamenii legii.

În cursul zilei de 12 aprilie, polițiștii i-au reținut pe cei doi bărbați, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Craiova şi-a însuşit propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova şi a dispus arestarea preventivă a bărbaților pentru 30 de zile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica