joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Victor Pițurcă îl cere pe Mitriță la echipa națională: „Cel mai bun jucător”

Alex Mitriță a devenit un caz special în fotbalul românesc. Totală lumea îl apreciază. Evoluțiile mijlocașului sunt bune, e golgheter la CSU Craiova și un adevărat lider. Totuși, selecționerul Edi Iordănescu nu îl cheamă la echipa naționala și sunt șanse mici ca starul din Bănie să prindă un loc la Campionatul European.

Victor Pițurcă este de părere că Mitriță e cel mai bun fotbalist din Liga 1. Astfel, dacă Florinel Coman sau Darius Olaru au loc în lotul României, Edi Iordănescu ar trebui să își îndrepte atenția și către jucătorul de la Craiova: „Mitriță este cel mai bun jucător din campionatul nostru! Dacă nu era el, eu cred că cei de la Craiova nu ajungeau în play-off”, a spus Victor Pițurcă, în emisiunea Liga Digisport.

Chiar și Gigi Becali îl apreciază pe Alex Mitriță, pe care și-l dorește la FCSB. Mijlocașul de la CSU i-a mulțumit omului de afaceri din Capitală pentru interes, la finalul jocului cu Farul: „Le mulțumesc pe această cale, dar gândul meu e tot la această echipă. O iubesc și nu voi pleca niciodată acolo”, a spus Mitriță. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica