luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

La Prefectura Mehedinți a avut loc o nouă ,,șezătoare”

Prefectura Mehedinți a anunțat că, reprezentanții persoanelor vârstnice din județ s-au reunit la sediul instituției pentru a primi informații despre alegerile europarlamentare dar și despre activitatea de inspecție socială din partea unor persoane autorizate în acest sens.

Potrivit unui comunicat sec al Prefecturii Mehedinți, a avut loc Ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice din data de 11.04.2024, ora 11.00, în temeiul prevederilor H.G. nr. 499/2004, privind înfiinţarea Comitetelor consultative de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice, Prefectul judeţului Mehedinţi.

”Ordinea de zi: 1.Prezentare, pe scurt, despre organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi a alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024. Materialul a fost prezentat de reprezentantul Autorităţii Electorale Permanente – Mehedinţi, doamna Drăghiea Ana – director.

Policlinica Buna Vestire Craiova

2. Activitatea de inspecţie socială a Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Mehedinti, în primul trimestru al anului 2024.

Materialul a fost prezentat de reprezentantul Agenției Judeţene pentru Plă‭ţ‬i şi Inspec‭ţ‬ie Socială Mehedinti,doamna Moldoveanu Mariana, consilier juridic”, se arată în comunicatul Prefecturii Mehedinți.

Politica