marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Spitalul Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin a primit ordinul “Meritul Sanitar”

Președintele României, Klaus Iohannis a decorat Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin cu ordinul “Meritul Sanitar” în grad de Cavaler. Acest lucru s-a întâmplat ieri. Ordinul a fost acordat pentru profesionalismul cadrelor medicale.

„Sunt convins că încurajează personalul medical să își exercite în continuare, meseria cu devotament pentru pacienții județului Mehedinți!

Îi mulțumesc președintelui Klaus Iohannis pentru acest semn de apreciere, cu atât mai mult cu cât o astfel de distincție a primit, din rândul spitalelor județene, doar Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor, unitate de asemenea, modernizată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru ca actul medical să fie unul de calitate, Consiliul Județean Mehedinți a investit în ultimii ani sume importante, din fonduri europene, fonduri guvernamentale și de la bugetul județului, în modernizarea clădirilor și dotarea cu aparatură și o vom face în continuare!

Vreau să le mulțumesc domnului prim-ministru, Marcel Ciolacu, domnului ministru al Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, pentru susținerea pe care ne-o acordă în eforturile de a face ca Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin să fie unul modern, în care pacienții să fie tratați, iar personalul medical să își desfășoare activitatea în condiții foarte bune”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Distincția a venit în cadrul Zilei Mondiale a Sănătății, care se sărbătorește duminică, pe 7 aprilie.

Politica