joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Bătut de doi adolescenți după ce i-a amenințat cu un cuțit

Oamenii legii gorjeni au intervenit în comuna Godinești din Gorj pentru că au găsit pe stradă un bărbat de 56 de ani căzut. Astfel, bărbatul s-a bătut cu alți doi tineri cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani. Totul a plecat de la un conflict spontan, izbucnit între cei trei.

„În seara de 5 aprilie a.c.,  polițiști din cadrul  Poliției Orașului Tismana, în urma unui apel 112, au fost sesizați de un bărbat de 53 de ani, din comuna Godinești, relatând faptul că, în timp ce se afla pe strada principală, a observat un localnic de 56 de ani căzut, prezentând urme de violență.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că, în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi fost lovit cu un obiect dur peste față și corp de doi tineri, de 15 și 18 ani, ambii din comuna Godinești.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, la fața locului au fost identificați și cei doi tineri, care au declarat verbal faptul că ar fi fost amenințați și agresați cu un corp tăietor-înțepător, de către bărbatul de 56 de ani, fiindu-le provocate leziuni, care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale”, au declarat reprezentanții IPJ Gorj.

La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD, care le-a acordat îngrijiri medicale celor trei persoane implicate în altercație.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.

Politica