joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/Incendiu la tabloul electric de la Spitalul Rovinari. 50 de persoane au fost evacuate

Un incendiu la un tablou electric din UPU al Spitalului Rovinari Gorj, a izbucnit, vineri după-masă. Pompierii gorjeni au intervenit pentru stingerea acestuia, dar angajații unității spitalicești au sărit să stingă flăcările cu stingătoarele. 50 de pacienți și angajați au fost evacuați, iar două persoane care erau în Unitatea de Primiri Urgențe au fost transportate la SJU Târgu Jiu.

„În jurul orei 12:00 am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unui incendiu izbucnit la un tablou electric în Compartimentul de Primiri-Urgențe al Spitalului Orășenesc Rovinari. La fața locului au fost dislocate mai multe echipaje de stingere a incendiilor și acordare a primului ajutor calificat din cadrul instituției noastre, constatându-se că angajații spitalului interveniseră cu ajutorul stingătoarelor fiind eliminat pericolul de propagare. Colegii noștri au intervenit și au lichidat incendiul, în acest moment fiind eliminat orice pericol. Din cauza fumului degajat, aproximativ 50 de persoane, angajați și pacienți s-au auto-evacuat. Două persoane (pacienți) care se aflau în Compartimentul de Primiri Urgențe au fost transportați la UPU Tg-Jiu pentru investigațiile medicale pentru care se prezentaseră la CPU Rovinari, nefiind afectați medical de incendiu”, au declarat reprezentanții ISU Gorj.

Alimentarea cu energie electrică a fost reluată parțial și se lucrează pentru remedierea defecțiunilor și alimentarea normală cu energie electrică a spitalului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica