joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident în Olt. Șoferul a ajuns la spital

Oamenii legii olteni au intervenit la un accident rutier în afara localității Valea Mare din Olt, pe Drumul Național 65 – European 574. Două mașini s-au izbit, iar în urma accidentului unul dintre șoferi, un bprbat de 50 de ani a ajuns rănit la spital. Totul s-a întâmplat, miercuri după-masă.

„La data de 20 martie a.c., în jurul orei 09:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Valea Mare, a avut loc un accident rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de către un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Poboru, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat, în vârstă de 50 ani, din comuna Corbu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma evenimentului, conducătorul autoturismului a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, potrivit IPJ Olt.

Nici unul dintre șoferi nu era băut. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Politica