luni, mai 13, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un fost jucător de la CSU Craiova vrea să fie președinte FRF

Florin Gardoș, fostul fundaș de la CSU Craiova, se pregătește de o carieră în management fotbalistic. El a fost un jucător important pentru campionatul intern și pentru naționala României. A făcut performanță la echipa lui Gigi Becali și spune că și-ar dori un post în conducerea unui club care să se numească Steaua. Mai mult decât atât, Gardoș explică faptul că e tentat și de funcția de președinte al FRF.

Visul meu ar fi ca într-o zi să fiu președinte la Steaua. Nu la FCSB, nu la CSA, ci la Steaua la care am jucat eu. Care se numea Steaua, care juca în Ghencea, care avea cinci milioane de suporteri. Și postul de președinte FRF m-ar tenta. Pentru că aș avea puterea de decizie și aș putea schimba ceva. Lumea mă întreabă: ‘De ce faci curs de management UEFA, pe care dai și o grămadă de bani? Ca să vii în Superligă să-ți spună patronul ce să faci?’. Dar eu nu gândesc așa. Oportunitatea va veni. Poate din Arabia Saudită, UEFA sau un club din străinătate. Poți avea poziție de management în sportul-rege, poți să te duci în UEFA la partea organizatorică”, a spus Gardoș, în podcastul Business Philosophy.

Format la Someșul Satu Mare, Florin Gardoș a mai jucat pentru Concordia Chiajna, FCSB, Southampton, CSU Craiova și Poli Iași. El are și 13 selecții la echipa națională de seniori a României, dar n-a reușit să înscrie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica