luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un mehedințean a intrat cu mașina într-un cap de pod

Doi tineri, la spital după ce șoferul a intrat cu mașină peste alta parcată

Un șofer de 41 de ani a intrat cu autoutilitara pe care o conducea într-un cap de pod. Acesta a avut nevoie de îngrijiri la locul faptei.

La data 18 martie a.c., ora 07.25, pe DN 56 A, în localitatea Rogova, s-a produs un accident rutier soldat cu victime. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că un bărbat de 41 de ani în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 56 A, în localitatea Rogova, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, care a primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, potrivit IPJ Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Doi tineri au ajuns la spital, după ce unul dintre ei a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și s-a lovit de o bordură, de un stâlp de iluminat, apoi s-a oprit în altă mașină parcată.

La data de 18 martie a.c., ora 17.03, pe Calea Timișoarei, în municipiul Drobeta-Turnu Severin, s-a produs un accident rutier soldat cu victime. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că un tânăr de 19 ani, din comuna Prunișor în timp ce conducea un autoturism pe pe Calea Timișoarei, în municipiul Drobeta-Turnu Severin, ar fi pierdut controlul asupra direcției și a lovit o bordură și un stâlp de iluminat public, după care a ricoșat într-un autoturism staționat, ulterior răsturnându-se.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a unui alt tânăr de 19 ani, pasager în autoturism, fiind transportați la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, conform sursei citate.

Politica