sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Probleme la FCU Craiova, după eșecul cu Petrolul: „Au țipat mai mulți în vestiar, suntem frustrați”

Eșecul cu Petrolul a pus o presiune și mai mare pe umerii fotbaliștilor antrenați de Nicolo Napoli. La finalul meciului, oltenii au țipat în vestiar. Liderii și-au spus cuvântul, la fel și vedetele echipei. Lucrurile par să se complice din ce în ce mai mult pentru alb-albaștri. Aceștia sperau să prindă play-off-ul și, poate, un transfer în străinătate, în vară. Acum, riscul unei retrogradări le cam spulberă speranțele.

Vlad Achim a fost vizibil afectat după partida de luni seara. Mijlocașul spune că situația nu este prea bună, că frustrările sunt destul de mari și că s-a țipat destul de mult în vestiar. Fotbalistul speră ca pauza prilejuită de amicalele României să fie utilă pentru FCU Craiova.

Un meci echilibrat, dar nu am reușit să dăm gol. S-a terminat meciul cu victoria lor. Situația este destul de grea. Cam toate de jos am pierdut.  Continuă seria neagră, dar luptăm până la sfârșit. La gol a venit mingea prea repede, nu mi-am făcut pașii, ca să pot să și resping. Nu ne gândeam niciodată că putem să ajungem aici. Aveam potențial mare, dar am intrat în această serie neagră. Naivitățile ne-au costat. Este greu să ieșim de aici.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sper să ne limpezim puțin, să ne echilibrăm, în aceste două saptămâni de pauză. Eu zic că avem șanse să scăpam, pentru că suntem multe echipe aproape. Trebuie să câștigăm meciurile directe cu echipele de jos. Cele de acasă vor fi foarte importante. Va fi greu, atmosfera nu este bună, sper să reușim. Au țipat mai mulți in vestiar, suntem frustrați. Am venit cu gânduri de play-off din vacanță, au urmat multe înfrângeri la rând și ne-am trezit la retogradare”, a declarat Vlad Achim.

Politica