luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Echipele calificate în finala etapei județene a Cupei Satelor

Echipele participante reprezintă satele și comunele din România iar obiectivele strategice ale acestui proiect sunt descoperirea tinerelor talente

AJF Gorj a confirmat că miercuri va avea loc finala etapei județene a Cupei Satelor. Echipele de fotbal din comunele Turburea și Mătăsari vor concura în finala etapei județene a Cupei Satelor. Ambele echipe reprezentând comunele Turburea și Mătăsari s-au calificat în finala etapei județene a Cupei Satelor.

Cele două echipe au ieșit câștigătoare din grupele în care au evoluat, iar miercuri, 20 martie, de la ora 15:00, se va desfășura finala Cupei Satelor, unde câștigătoarea va reprezenta județul Gorj la etapa de zonă. Meciul va avea loc pe terenul din comuna Drăguțești. Cupa Satelor este un eveniment sportiv național organizat de Federația Română de Fotbal, dedicat tinerilor pasionați de fotbal din mediul rural, potrivit Pandurul.

Echipele participante reprezintă satele și comunele din România iar obiectivele strategice ale acestui proiect sunt descoperirea tinerelor talente fotbalistice din zone rurale precum și creșterea numărului de practicanți ai fotbalului prin implicarea copiilor din mediul rural într-o competiție națională. Federaţia Română de Fotbal va acorda premii în materiale sportive echipelor calificate în finală, cupe, tricouri pentru campioni, medalii și diplome echipelor clasate pe locurile I – III, precum și titlul de Campioană Națională echipei învingătoare din finala națională.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica