joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alex Mitriță visează la EURO, dar are șanse mici să ajungă acolo: „Am altă atitudine”

Edi Iordănescu a făcut convocările pentru primele două amicale ale României, înainte de EURO. Selecționerul l-a lăsat acasă pe Alex Mitriță, unul dintre cei mai buni fotbaliști din Liga 1. Mijlocașul nu vrea să își piardă speranța și a transmis că este un jucător total schimbat, că are altă atitudine și că va merge la lot cu inima deschisă dacă va fi chemat, mai ales la turneul final din această vară.

Îmi fac treaba în continuare pe teren. Când va veni ocazia să fiu din nou la echipa națională, voi veni cu inima deschisă. Trebuie să dau totul pe teren. La final, munca mea și rezultatele vor fi răsplătite. Eu cred că îmi fac treaba cât de bine pot. Sunt total schimbat. Am altă atitudine. Cu siguranță (n.r. că îmi doresc să fiu la EURO 2024). Vrei să spun că nu îmi doresc? Voi lupta pentru asta. Sper să avem câți mai mulți jucători la EURO.”, a spus Alex Mitriță la flash-interviu.

Mihai Rotaru nu e încântat de deciziile luate de Edi Iordănescu, dar știe că este mult mai benefic pentru jucătorii de la CSU Craiova să nu comenteze prea mult pe marginea convocărilor făcute. Omul de afaceri spune că Mitriță este excepțional și îl propune chiar și pe Ștefan Baiaram la națională.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este treaba selecționerului, dar din punctul meu de vedere este excepțional. Dacă insistăm pe regula 2021, doar pe Drăgușin îl avem la națională. Dacă avem o politică pe U21, trebuia să avem doi-trei jucători la echipa națională. Și Baiaram merita să fie acolo din punct de vedere sportiv”, a afirmat Mihai Rotaru la Digi Sport.

Politica