joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A făcut accident în timp ce era urmărit Poliție

Un tânăr de 25 de ani din satul Voinigești, Gorj, a făcut accident în timp ce era urmărit de Poliție. Acesta nu a oprit la semnalul polițiștilor. Bărbatul de 25 de ani nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, în Târgu Jiu.

„În noaptea de 17 spre 18 martie 2024, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică, în timp ce se aflau în executarea activităților de serviciu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care circula din direcția străzii Termocentralei spre strada Luncilor. În urma semnalului de oprire, conducătorul auto și-a continuat deplasare, fiind urmărit de polițiști, iar într-o curbă la dreapta, acesta a intrat în coliziune cu un parapet de ciment.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost identificat de polițiști în persoana unui bărbat, în vârstă de 25 de ani, din sat Voinigești, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, potrivit IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul de 25 de ani a ajuns rănit la spital. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Politica