luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Adi Mutu, înainte de meciul cu CSU: „Craiova are șanse la titlu”

CFR Cluj și CSU Craiova se întâlnesc în prima etapă din play-off, iar confruntarea din Gruia este programată sămbătă, de la ora 20:00. Ambele formații își doresc să înceapă cu o victorie faza superioară a competiției. Punctele s-au înjumătățit, iar fiecare echipă are șansa ei în lupta pentru titlu, chiar dacă FCSB are un avans considerabil față de locurile 3 și 4.

Adi Mutu este de părere că și CSU Craiova este încă în cărți pentru câștigarea campionatului, deși oltenii sunt la șapte puncte de lider. „Briliantul” este prieten cu Mihai Rotaru, chiar dacă Adrian Mititelu a fost cel care i-a oferit un post de antrenor, în Bănie.

„A fost un meci incredibil (n.r. Rapid cu FCSB). Mă refer la rezultat. Rapid a arătat forţă, FCSB-ul vulnerabilitate, adică… S-a cam dat puţin peste cap campionatul. S-a redeschis lupta. Ne-a bulversat pe toţi rezultatul ăsta. Campionatul s-a relansat. La tot clasamentul ăsta, toţi suntem acolo, un punct sau două, nici măcar nu contează. În play-off toată lumea îşi imaginează că bate pe toată lumea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dar e foarte greu play-off-ul. Atâta timp cât stăm în două meciuri, ai şanse. De la a avea şi a le face… Play-off-ul e greu rău de tot. Aici în fiecare săptămână sunt numai meciuri grele. Noi mai avem şi Cupa României, nici nu vreau să mă gândesc. Nu este handicap. Handicap este când nu ai lot, nu când te mai lupţi pe mai multe fronturi. Şi Craiova are şanse la titlu”, a spus Adrian Mutu.

spot_img
spot_img

Politica