joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alexandru Mateiu, după 10 ani la CSU: „Îmi aduc aminte cum stăteau oamenii la balcoane”

Alexandru Mateiu este de 10 ani la CSU Craiova și își amintește și astăzi despre primele momente în Bănie, după ce Mihai Rotaru l-a cumpărat de la Brașov. Jucătorul are acum 34 de ani, iar trupa din Bănie e gata să se bazeze pe el și în sezoanele viitoare. Mateiu a cucerit două Cupe ale României şi o Supercupă. Mijlocașul își dorește să fie campion cu CSU și recunoaște că nu se gândea că va rezista un deceniu printre alb-albaștri.

Nu m-am gândit niciodată că voi sta zece ani la Universitatea Craiova, dar aşa a fost cursul vieţii şi mă bucur foarte mult că am reuşit şi sper să stau cât mai mult. Au fost zece ani cu multă bucurie, dar şi cu momente dificile. Îmi aduc aminte primii ani, când ne antrenam pe la Işalniţa, pe un teren denivelat, de liga a patra, nu a fost uşor atunci.

Acum suntem mult mai bine, cu baza noastră, cu alte condiţii şi avem mai multe şanse să facem performanţă. Cel mai frumos moment a fost prima Cupă a României câştigată, în 2018, cu nebunia care a fost în oraş, îmi aduc aminte cum stăteau oamenii la balcoane când am celebrat”, a spus Mateiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alex Mateiu a adunat 318 meciuri la CSU Craiova, în 10 ani. În toate aceste partide, el a marcat 13 goluri şi a adăugat 11 pase decisive. În ciuda problemelor pe care le-a avut cu mai mulți antrenor, care l-au scos din lot, mijlocașul a rezistat, fără probleme, fiind unul dintre preferații patronului, dar și unul dintre cei mai constanți fotbaliști din Liga 1.

Politica