sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cei mai buni dansatori latino din Vâlcea participă la a 6-a ediție „Oltenia Salsa Fest”

În weekend, între 14 martie ora 18.00 și 17 martie ora 02.00, la Craiova va avea loc unul din cele mai importante evenimente pentru dansatorii de bachata, kizomba, salsa.

Craiova are cele mai multe școli de dans latino și cei mai mulți instructori acreditați din Oltenia, iar festivalul este organizat de Salsa Dynamyk Dance Club, școala veteranului Vali Preotu, un împătimit al muzicii și dansului latin.

Bailando Contigo, unica școală de dans latino din Vâlcea, va fi reprezentată la nivel de instructori, dar și de participanți la spectacole și concursuri la acest eveniment găzduit de  Hotel Emma West.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Festivalurile de gen din România încearcă să atragă o participare mai numeroasă invitând să susțină cursuri instructorii la modă din străinătate sau deținătorii unor medalii la nivel mondial și european.

Oltenia Salsa Fest este însă un festival atipic care reunește instructori români aproape exclusiv, cele mai bune perechi pe stiluri din cele mai reprezentative școli.

Anul acesta vor fi reprezentate școli din Oltenia, București, Cluj, Sibiu, Iași, Brașov, Constanța, Argeș, Ploiești,Timișoara, Sfântul Gheorghe.

George Dice, cel mai cunoscut cântăreț de gen din țară va cânta live, iar printre DJ se va afla cel mai cunoscut DJ  din România – DJ Clau, dar și cea mai cunoscută pereche de instructori, multiplă laureată a unor concursuri naționale și prezență constantă la festivaluri internaționale, Adi Rășinariu și Alexandra (Alișor) Ivan de la Xplosion Dance Academy Sibiu, precum și veteranul dansator de salsa Mihail Dorin Raicu (60 de ani) din Ploiești, care a impresionat la începutul lunii jurații  de la „Românii au talent” cu reprezentația sa.

Andi Niculescu

Politica