luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Simona Halep, apel la români să sprijine Programul Visa Waiver

Simona Halep a mulţumit ambasadei SUA pentru sprijinul acordat în vederea plecării în timp util la Miami Open şi i-a îndemnat pe români să sprijine Programul Visa Waiver, transmite News.ro.

Halep a plecat luni dimineaţă la Miami, alături de mama sa Tania, de un fizioterapeut şi un sparring partner.

Turneul de la Miami, care începe la 17 martie, va fi primul pentru Halep după ce a absentat din circuit din august 2022.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Mulţumesc @usembassybucharest pentru sprijinul prompt, astfel încât echipa mea împreună cu mine să putem călători la timp în Statele Unite pentru Turneul #MiamiOpen Tennis 2024.

Dragii mei români, un pas însemnat pentru România este ocazia de aderare la Programul Visa Waiver (VWP), care necesită un procent mare de aprobare a vizelor. Peste 300.000 de români cu vize americane anterioare au puterea de a influenţa acest rezultat. Să profităm de acest moment până în 30 septembrie 2024.

Reînnoiţi-vă viza pentru SUA – acum se poate reînnoi prin poştă, fără necesitatea unui interviu. Fiecare reînnoire aduce o contribuţie semnificativă în aderarea la acest program, care facilitează călătoriile. Împreună, putem trece acest prag.

Acţiunea voastră de azi facilitează călătoriile zilei de mâine”, a scris Halep pe Instagram.

Foto: Facebook

spot_img
spot_img

Politica