luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

CSU Craiova a câștigat derby-ul orașului

CSU Craiova a câștigat derby-ul orașului. Echipa lui Mihai Rotaru s-a impus cu scorul de 2-1, în fața elevilor lui Nicolo Napoli. Echipa patronată de Mititelu a deschis scorul, prin Chițu, încă din prima repriză. Nu a fost suficient. Alb-albaștrii de la CSU s-au mobilizat, în partea secundă, când Alex Mitriță și Ștefan Baiaram au marcat și și-au pus echipa în avantaj.

În urma acestui rezultat, CSU a reușit să încheie sezonul regular cu o victorie, să îi bucure pe suporteri, dar și să obțină un plus de puncte și moral pentru lupta la podium. De partea cealaltă, cu eșecul înregistrat chiar ca și gazde, craiovenii de la FCU sunt tot mai aproape de retrogradare.

FCU Craiova: R. Popa – Padula, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Vl. Achim, Dr. Albu – Baeten, Bauza, Bahassa – A. Chițu. Rezerve: Gurău, Kvakic, Lekiatas, R. Negru, Vl. Pop, Dragu, Blidar, Sidibe, Blănuță, Ibrahim. Antrenor: Nicolo Napoli.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățînă, Screciu, Badelj, N. Bancu – Al. Crețu, Al. Mateiu, Anzor – Baiaram, Markovic, Al. Mitriță. Rezerve: M. Goga, Șt. Vlădoiu, Soiri, Maldonado, R. Silva, Zajkov, Kozulj, Cîmpanu, Danciu, Blesa, A. Ivan, Koljic. Antrenor: Ivaylo Petev.

„Prima repriză a fost mai rea pentru noi. Am făcut o greșeală și am primit un gol. În repriza a doua am corectat anumite chestii. Am avut și alte situații de a marca, dar nu am reușit. Aceste meciuri trebuie câștigate. Eu cred că am meritat cele trei puncte. V

Vă spun ceva, le-am spus (n.r. jucătorilor) că avem 45 de minute în care putem să marcăm 1, 2, 3, 4 goluri. Altceva nu vă mai spun. Adversarul a avut calitate și ne-a îngreunat în unele momente. (n.r. Motiul pentru care a primit galben de la arbitru) Eu nu meritam asta. Nu am spus niciun cuvânt arbitrului. (n.r. despre presiunea) Eu toată viața lucrez sub presiune. Vreau ca la fiecare meci să jucăm ma bine”, a spus Ivaylo Petev, la flash-interviu.

spot_img
spot_img

Politica