miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Contabila Primăriei Calopăr a murit la serviciu

Contabila Primăriei Calopăr a murit, marți seară, în timp ce era la serviciu. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

„La data de 05 martie a.c., ora 18.31, polițiștii Secției nr.13 Poliție Rurală Segarcea au fost sesizați cu privire la faptul că, în sediul unei instituții publice, din comuna Calopăr, a decedat o femeie. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii, ocazie cu care s-a stabilit că o femeie de 57 de ani, din municipiul Craiova, angajată a respectivei instituții publice, a decedat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, potrivit Poliției Dolj.

Reamintim că la Calopăr, o echipă de specialiști geologi ai unei firme private vor face un studiu geofizic ce ar urma sa ajute autoritățile locale să stabilească clar procedura de intervenție. Zona în care, vineri, soba unui doljean a explodat în timp ce încerca să aprindă focul, proprietarul fiind rănit și dus la spital, este izolată și monitorizata permanent de autorități. Măsurătorile au indicat concentrații mari de gaz metan. Reamintim că patru persoane, din trei gospodării din satul Bâzdâna al comunei Calopăr, aflate în imediată apropiere a casei în care a avut loc explozia, au fost relocate la rude. Măsura a fost luată pentru ca acestea să nu fie expuse vreunui pericol.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica