luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Severineanul care și-a ucis mama nu regretă fapta

Declarații halucinante din partea unui suspect de crimă din județul Mehedinți. Tânărul din Severin, consumator de droguri, care și-a ucis mama cu bestialitate prin ștrangulare întrucât nu i-ar mai fi dat bani, a declarat că nu regretă fapta ci din contră, consideră că a făcut bine că a omorât-o.

În timp ce a fost dus la audieri, în cătușe, cu mascații, acesta a spus: ”Nu regret. Mama mea a înnebunit cu capul și nu a avut nici o  șansă. Nimeni nu a avut grijă de ea”, a declarat tânărul.

După comiterea crimei, bărbatul s-a urcat în mașină, a condus până la Izvoru Bârzii unde le-a spus fratelui și tatălui său că a ucis-o. Aceștia au fost și cei care au alertat poliția.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Anchetatorii îi audiază în continuare pe toți posibili martori, iar suspectul va fi supus unei expertize psihiatrice. Dacă se va dovedi că a avut discernământ în momentul crimei, riscă ani grei de închisoare.

Femeia ucisă de propriul fiu avea vârsta de 54 de ani și deținea  propria afacere, un magazin de rochii de mireasă, pe strada Smârdan, din municipiul Drobeta Turnu Severin.

spot_img
spot_img

Politica