luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Furt la Cariera Minieră Roșia. Făptașul a fost identificat

Oamenii legii gorjeni au fost sesizați de un băarbat de 46 de ani, că cineva a furat din Cariera Minieră Roșia. Astfel, a furat 200 de dinți de excavator din perimetrul Carierei Roșia, din localitatea Fărcășești.

„În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 46 de ani, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au sustras mai mulți dinți de excavator din perimetrul Carierei Roșia, din localitatea Fărcășești. În urma sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit faptul că, în noaptea de 26 spre 27 februarie, persoane cu identitate necunoscută au sustras aproximativ 200 de dinți de excavator, pe care, ulterior, i-au identificat într-un imobil dezafectat din apropiere”, transmite IPJ Gorj.

Făptașul a fost identificat. Este vorba despre un bărbat de 32 de ani din orașul Rovinari. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Față de bărbatul suspectat, se continuă cercetările.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica