luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Pentru că le-a decimat organizația județeană, AUR îl atacă dur pe liderul PNL Mehedinți: ,,Hoțul Virgil, groparul sistemului energetic românesc!”

La Mehedinți campania electorală are un început mocirlos, cu dezertări, racolări, dar și cu vorbe de ocară.

După ce președintele PNL Mehedinți, deputatul Virgil Popescu, fost ministru al Energiei, a declarat că peste 15 organizații locale AUR din județ au trecut la liberali și l-a denumit ,,Trompetă Putinistă” pe George Simion, a venit și replica celor de la AUR: ,,Hoțul Virgil a reușit ,,transferul” vieții. Îmbătat de iluzia victoriei, dar mai cu seamă de disperarea în care se găsește PNL la nivel național și la nivelul județului Mehedinți, Virgil Popescu s-a lăudat cu noile sale achiziții politice. Cine sunt? Cei care au eșuat din AUR Mehedinți, cărora li s-a oferit sprijinul să construiască dar au fost incapabili să o facă și care au picat în mirajul promisiunilor politice. Nici nu vorbim măcar de o plecare din AUR a domnului George Ganțu, fost președinte al filialei județene, ci de excluderea acestuia încă din data de 6 februarie 2024. Motivul? Atitudinea duplicitară a acestuia și negocierile ascunse cu Hoțul Virgil, președintele PNL Mehedinți și groparul sistemului energetic românesc.

Observăm totuși că în timp ce la nivel național liderii PNL consideră AUR un fel de paria al politicii, la nivelul județului Mehedinți, toți cei care au eșuat în cadrul AUR sunt preluați cu brațele deschise de filiala mehedințeană. Să înțelegem că PNL Mehedinți devine un partid extremist, un pericol pentru comunitate? AUR Mehedinți nu este slăbit ci din contră suntem mai puternici fără cei care acționau la comenzi externe partidului din județ”, a anunțat AUR Mehedinți prin Departamentul de Comunicare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Popescu: ,,Trompeta putinistă, George Simion, declarat indezirabil de frații noștri din Republica Moldova!”

La începutul lunii februarie 2024 președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu, a anunțat că peste 15 organizații locale AUR din județ în frunte cu fostul lor președinte au trecut în barca liberală. ,,Organizația PNL Mehedinți este de acum și mai puternică! Peste 15 organizații ale AUR Mehedinți s-au alăturat echipei noastre, alături de fostul președinte AUR Mehedinți George Ganțu, care va fi vicepreședintele PNL Mehedinți. Asta au făcut colegii care ni s-au alăturat, au arătat, prin decizia lor politică de a se alătura PNL, că la AUR totul este o minciună, că servesc interesele Rusiei. Nu s-au lăsat intimidaţi de trompeta putinistă, George Simion, care a venit în judeţul Mehedinţi să înfiereze cu mânie proletară decizia lor şi pe PNL. Cei de la AUR au trădat patriotismul, pe români. Pentru că nu poate fi numit patriot cineva care este declarat indezirabil de fraţii noştri de peste Prut, din Republica Moldova”, a declarat președintele PNL Mehedinți, deputatul Virgil Popescu.

spot_img
spot_img

Politica