sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

VIDEO. Un elev din Craiova a impresionat pe scena de la Românii au talent

Eduard Anghelescu, elev în clasa a IX-a la Liceul de Artă din Craiova, a reușit să îi impresioneze pe scena de la Românii au talent. Adolescentul este pasionat de muzica soul, R&B, jazz și gospel. La concursul de talente televizat, el a cântat pentru tatăl său și i-a emoționat pe jurați, dar și pe cei din public. Tânărul de 15 ani a ales melodia „Monsters” a lui James Blunt.

A fost absolut superb! Ai venit să dăruiești emoție! Tu ai creat emoția asta și ai dăruit-o. E tot ce poate fi mai frumos!”, a fost reacția lui Andi Moisescu.

De curând și-a obținut viza și se pregătește să plece în America. Va cânta în Washington, Toronto și Los Angeles, în cadrul unui concurs organizat de International School of Bucharest și International Festival of Language and Culture. Edi cântă la pian de 4 ani și a fost pasionat de muzică încă de mic. În copilărie, a avut o orgă și a cântat la ea. De 6 ani s-a concentrat asupra studiului muzical și, tot de atunci, cântă și cu vocea. Părinții sunt cei mai buni prieteni și susținători ai lui, după cum notează protv.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova


spot_img
spot_img

Politica