duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Cămătari din Olt, băgați după gratii în Craiova

Polițistii doljeni au pus in executare 4 mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea pentru 4 barbati din Olt. Este vorba de 3 persoane intre 30 si 52 de ani, precum si de altul de 53 de ani. Acestia au fost condamnati pentru camatarie.

“În cursul zilei de ieri, 26 ianuarie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Secției 4 Poliție Craiova au pus în executare patru mandate de executare a pedepsei închisorii emise pe numele a patru bărbați, toți din județul Olt.

În fapt, trei bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 52 de ani, din municipiul Caracal și un al patrulea bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Traian, județul Olt, au fost condamnați la pedeapsa închisorii cu executare pentru comiterea infracțiunii de cămătărie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei patru bărbaţi au fost transportați la Penitenciarul Craiova, unde au fost depuși în vederea încarcerării”, potrivit IPJ Dolj.

Un tanar de 29 de ani, din Craiova, a fost prins beat la volan. Acesta s-a ales cu dosar penal.

“În noaptea de 26 spre 27 ianuarie a.c., ora 02.00, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au depistat un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gogu Constantinescu, din localitate.

Întrucât emana halenă alcoolică, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,17mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la o unitate medicală unde a refuzat prelevarea de mostre biologice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, potrivit sursei citate.

spot_img
spot_img

Politica